Aranymetszés kenyér 500g

Az ország leginnovatívabb kenyere címet elnyert termék előállítása során törekedtünk megvalósítani az „Aranymetszés” arányosságot, melyet kevesen ismernek, alkalmaznak, de gyakran megjelenik a természetben, építészetben és művészetben egyaránt.

Ez az aranymetszés a kenyér előállítása során a kovászolással kezdődik. A kovászoláshoz olyan alapanyagokat kerestünk, melyekkel megpróbáltuk felismerhetővé tenni azt az arányt és alkalmazni azt a technológiát, ezáltal megalkottunk, egy, elegáns, harmonikus, egyedi terméket.

Létrehoztuk az aranymetszés kenyerünket, melyben az egyensúlyt biztosító összetevők (édes nedűben 48 óráig áztatott dió) együttes jelenléte eredményezte a zamatos, enyhén édeskés ízvilágot.

Ehhez társul négyféle liszt keveréke (természetesen az aranymetszés arányainak megfelelően) mely biztosítja a puha, mégis rugalmas rendkívül ízletes bélzetet . Fontos megemlítenünk az alapanyagok mellett azt a technológiát, melyet évek óta alkalmazunk kenyereink előállításához: a kovászolás( melyet szakaszos eljárással végzünk) és a hosszú érlelés mely egyedivé teszi kenyereinket és okoznak páratlan gasztronómiai élményt.

TERMÉKEINK

CUKRÁSZ TERMÉKEINK

FÜLEPÉK

TORTARENDELÉS

Központi elérhetőségünk

Készítette:
Pályázatok I Adatvédelmi tájékoztató I Impresszum

Üzleteink